Wednesday, December 1, 2010

E-book Netbook E Series Notebook E09EI6

Terengganu State Government distributed this netbook since 2009 for standard 5 primary school students.
If you want to format this netbook and installs Windows XP Operating System, you can download the driver here:

In case you found unknown hardware (WEC1000), you can download it here:

14 comments:

Abu Hurairah said...

I been looking for this drivers for long time. Searching the whole world. And now finally got it. Thanks to you, my brother. Everything is good.

Abu Hurairah ME, Terengganu.

yudi said...

Alhamdulillah...

saiful said...

Thank you very much ! Don't know how to say how I grateful founding the driver .. Now I can format the e-book complete with driver ...

Syukran ..

-shin- terengganu

EddY MaNiA said...

kod trg ebook ade tk?????

yudi said...

@eddy: kalu nok cari kod trg ebook, try software aida64extreme. cuba explore dalam chipset @ dmi mungkin boleh jumpa kod & manufacturer sekali

Santri T.P.I.N.I said...

salam boh...naper e-book jenis E09E16 tak boleh detect external dvd yer...ada se ambe nk format ni tapi x bulih sbb dok detect lansung pon...ganer nak wak boh...?

yudi said...

@santri-
saya x mampu beli ext-dvd. cuba install guna pen drive. kalu nok wat bootable window$ xp @ 7, buleh guna software wintoflash

Hafizul Hazmiey said...

hey guys i need an integrated realtek microphone audio...for the newest model for ebook....actually i have tried to install the normal 32 bit audio driver...but it doesnt cover microphone audio devices....reply me as soon as possible....contact me via facebook....http://facebook.com/hafizulhazmiey....and my gmail acc....hurry i need ur help!!!!1

AntiSec said...

please mcm mane nak turn on camera puas nak install driver tapi camera not present

yudi said...

@Hafizul Hazmiey
-what windows os u use? xp or 7? please give more info please.

@AntiSec
-kemungkinan webcam di laptop anda sudah rosak... alternatif lain, pasang usb webcam.

AntiSec said...

ni customer punye netbook,suppose install nvm camera driver tu dia terus detect la camera ekk, tapi netbook customer ni tulis "not present", so maybe dah rosak la kot, ok de la alasan nak bg hehehe

cetusanminda said...

salam..
kalau kita format ebook ni,cmne nk dptkn blik software yg ad dalam 2 eh???

yudi said...

@cetusanminda - takkan dapat balik software tersebut kecuali install image asal dari pihak eio sekolah

Jack Hunter said...

hello brother. nak tanya nama software parental guidance, logo 'P' hijau kat systray yang diinstall dalam netbook e09. tak ingat nama apa. terima kasih.